Orlando, de stad van schoonheid

Orlando is een stad in het middelpunt van Florida. De stad Orlando is de provinciehoofdstad van Orange County, Florida. Orlando is de zesde grootste stad van Florida.

Orlando heeft ook de bijnaam “O-Town”, “The City Beautiful” en “The Imaginary City”. De bron van Lake Eola is het beeld van Orlando. De stad wordt vernoemd naar een officier genaamd Orlando Reeves die zogenaamd de emmer in de regio heeft geschopt tijdens de oorlog tegen de Indiase Seminole-clan.

Orlando is een van ‘s werelds meest bezochte excursieplekken. De reisbranche krijgt de grootste inkomens in de stad. Orlando trekt naar verwachting 52 miljoen toeristen per jaar, tijdens de topseizoenen. De orlando excursie en orlando uitje-bundels zijn vurig gewilde arrangementen ook voor mensen die zorg nodig hebben.

De belangrijkste attracties van Orlando zijn het Arboretum van de Universiteit van Centraal-Florida, het Blue Spring State Park, het Central Florida Zoological Park, Church Street Station, Cirque du Soleil, Cornell Fine Arts Museum, Cypress Gardens Adventure Park, Discovery Cove, Gatorland, Hard Rock Live en Hotel, International Trolley and Train Museum, Kennedy Space Center, Harry P. Leu Gardens, Medieval Times Dinner and Tournament, Morse Museum of American Art, Old Town, Orange County Regional History Center, Orlando Museum of Art, Orlando Science Center, Wekiwa Springs State Park, World of Orchids en Ripley’s Believe It or Not !.

De stad staat algemeen bekend om het pretpark Disney World, waaronder het EPCOT Center en Animal Kingdom. Het Disney World Resort ligt in het Reedy Creek Improvement District.

De andere vakantiebestemmingen zijn Sea World, Universal Studios Florida, Universal Orlando Resort en ‘s werelds grootste McDonald’s.

De binnenstad van Orlando trekt het grote aantal vakantiegangers aan. Gatorland is misschien wel de meest doorgewinterde fascinatie in het gebied.

Orlando is de thuisbasis van de University of Central Florida, het op één na grootste college in Florida.

Het grondgebied van Orlando herbergt talloze meren, waaronder Lake Apopka, Eustis, Griffin, Harney, Harris, Jesup, Monroe, Sand Lake, Conway en Tohopekaliga.

De parken in Orlando en aangrenzende zones omvatten Azalea Park, Baldwin Park, Callahan,

School Park, Crescent Park, Delaney Park, Lake Davis / Greenwood, Lake Eola Heights, Park Central, Park Lake Highland, Roosevelt Park en Thornton Park.

Orlando heeft een diepgewortelde accommodatie-industrie. Het is een mengelmoes van eetgelegenheden en extravagante orlando-herbergen. De verblijven in Orlando staan ​​bekend om hun extravagantie, troost en kwaliteitsadministraties. Elk verblijf in Orlando biedt de gasten een totale sentimentele wereld.