Distance Movie Date als onderdeel van online dating

Godzijdank voor technologie en online dating, nu meer dan ooit! In dit vreemde tijdperk van zelfisolatie en quarantaine kunnen we via technologie meer dan ooit verbonden blijven. Of het nu gaat om een ​​bericht op sociale media, een sms of een videochat, we kunnen contact houden met de mensen waar we het meest om geven, zelfs als ze mijlenver verwijderd zijn. Om u te helpen zo dicht mogelijk bij elkaar te komen, hebben we relatiedeskundigen van cheekylovers.com gevraagd naar de beste ideeën voor langeafstandsdata die paren kunnen gebruiken om hun verbinding gezond en sterk te houden. novamora ervaringen zijn goed.

 

Hoe u een romance kunt opbouwen tijdens quarantaine

Dus je bent vrijgezel en klaar om je te mengen, maar ineens kun je niet meer naar buiten! Waarom zou dat je ervan weerhouden om wat datingplezier te hebben? Dankzij technologie zijn er nu nog meer manieren om elkaar te ontmoeten zonder elkaar te ontmoeten. Of je nu net begint aan je romantische reis of net in de greep bent van een romantische relatie, er zijn zoveel dingen die je kunt doen. Laten we niet vergeten dat dit niet eeuwig zal duren, dus gebruik deze tijd goed:

 

https://www.youtube.com/embed/ETvQtlEVtRI

 

Ga online en blader door de contactadvertenties van potentiële datums

Haal online op met de laatste datum die je had en blijf inchecken

Heb een virtuele date – videochat betekent dat je kunt drinken en een praatje kunt maken, zelfs op veilige afstand.

Stel jezelf een datum op die je kunt ontmoeten als dit allemaal voorbij is en breng de komende weken door om ze beter te leren kennen

Gebruik deze tijd om alles te ontdekken wat je moet weten en de ideale meid of man te ontmoeten. second love dating is bekend.

 

Heb een virtuele filmdatum

Je hoeft niet samen naar de bioscoop te gaan om te genieten van een filmdate-avond. Zet tegelijkertijd een filmpje op en bekijk het samen. Stel je voor dat je het samen in de bioscoop bekijkt. Schenk jezelf een drankje in en maak de snacks klaar. Wat een reden om je aan te kleden. Trek je beste clobber aan, doe je haar en make-up (dames) en pak dan je snacks. Als je wilt, wil je misschien iets comfortabeler dragen, maar toch moeite doen met het haar en de make-up. Niets weerhoudt je ervan om je beste ondergoed te dragen.

 

10 romantische films, perfect voor een langeafstandsdatum

Afgezien van de taal van de liefde is het belangrijk om films in de juiste taal te kiezen. We raden aan dat Engels waarschijnlijk de meest algemeen erkende taal is, dus laten we gaan met onze top tien van nieuwste films die misschien bekender zijn in de westerse wereld. Deze zijn niet goed voor de sci-fi- of horrorliefhebbers onder jullie, maar het zijn onze romantische filmvoorstellen om jullie allebei in de stemming te brengen voor liefde:

 

The Notebook – Dit is momenteel te vinden op Netflix en andere streamingdiensten

Titanic – Een triest einde maar zeker een liefdesverhaal

Pretty Woman – een klassieke romantische film

Armageddon (tenzij je weg wilt blijven van het einde van de verhaallijnen van het wereldtype)

Notting Hill – je kunt een goede oude Britse klassieker niet verslaan

City of Angels – Nicholas Cage en Meg Ryan en een ontroerend verhaal

Slapeloos in Seattle – een Amerikaans liefdesverhaal uit de jaren 90

Runaway Bride – Nog een klassieker met Julia Roberts en Richard Gere

50 First Dates – als je van Adam Sandler en Drew Barrymore houdt, dan is dit een goede keuze

Love Actually – nog een Brit-klassieker met een aantal liefdesverhalen die tegelijkertijd lopen

Het enige dat u hoeft te doen, is uw film naar keuze kiezen, een datum en een tijd kiezen en achterover leunen en genieten van uw virtuele date, net alsof u in de bioscoop bent, hoewel niemand hoeft te betalen voor de tickets en u kunt genieten een beetje flirten en wat je maar wilt in de privacy van je eigen huis.