De verkiezing is voorbij: 3 trefzekere aandelen om nu te kopen

Het kopen van innovatieve bedrijven is een bewezen manier om op de lange termijn geld te verdienen.

 

 

Al meer dan een jaar zijn Wall Street en investeerders geobsedeerd door de impact van de Amerikaanse verkiezingen. Die tijd is nu voorbij, wat betekent dat investeerders kunnen doen waar ze goed in zijn: geweldige bedrijven kopen en wachten tot hun proefschrift afloopt.

 

De geschiedenis leert ons dat, ongeacht wie de president is, de aandelenmarkt regelmatige periodes van correctie zal ondergaan, maar op de lange termijn zal stijgen naarmate de bedrijfswinsten toenemen. Dit betekent dat beleggers elke omvangrijke correctie op de aandelenmarkt moeten gebruiken als een kans om in innovatieve bedrijven te kopen of om winnende aandelen aan te vullen. Aandelen amazon is sterk.

 

 

Nu de verkiezingsdag voorbij is, zouden beleggers sterk moeten overwegen om deze drie trefzekere aandelen te kopen.

 

Dood

Belastingen

Ik noem Intuitive Surgical (NASDAQ: ISRG) bij het bespreken van trefzekere winnaars

Intuitive Surgical is het bedrijf achter het ingewikkelde chirurgische systeem van Da Vinci dat door chirurgen wordt gebruikt om nauwkeurige incisies te maken tijdens procedures voor weke delen. Een ding dat dit bedrijf zo speciaal maakt, zijn de 5.865 systemen die het de afgelopen 20 jaar wereldwijd (maar voornamelijk in de VS) heeft geïnstalleerd. Dat klinkt misschien niet veel, maar het is meer dan alle concurrenten van Intuitive Surgical bij elkaar … bij lange na. Nu sommige van zijn concurrenten met hun eigen chirurgische systemen te maken krijgen met lanceringsproblemen, lijkt het erop dat da Vinci een vrijwel onoverkomelijke voorsprong heeft gecreëerd en de voorkeursbron voor ondersteunende chirurgische systemen zal blijven. Tesla aandeel is veel.

 

De andere factor die dit bedrijf zo ongelooflijk maakt, is de verdeling van de inkomsten. In de begintijd waren de meeste verkopen afkomstig van de verkoop van het dure da Vinci-systeem ($ 0,5 miljoen tot $ 2,5 miljoen). Het probleem is dat het da Vinci-systeem duur is om te fabriceren, wat betekent dat de marges niet zo geweldig zijn. Maar naarmate het aantal geïnstalleerde producten van Intuitive Surgical in twee decennia is gegroeid, zijn de segmenten met aanzienlijk hogere marges – instrumenten en accessoires die bij elke procedure worden verkocht en het onderhoud van de systemen – uitgegroeid tot het leeuwendeel van de totale inkomsten. Naarmate de tijd verstrijkt, zouden de operationele marges voor dit bedrijf moeten blijven toenemen, waardoor het een onfeilbare voorraad is om te kopen.

 

Beleggers die op zoek zijn naar ijzersterke industrieën om hun geld in te steken, doen er verstandig aan om cybersecurity-aandelen niet over het hoofd te zien. Cybersecurity is misschien niet de snelstgroeiende industrie in het komende decennium, maar onder snelgroeiende industrieën hebben ze misschien wel de veiligste vloer. Daarom zou CrowdStrike Holdings (NASDAQ: CRWD), aanbieder van cloud-native cybersecurity-oplossingen, in uw spreekwoordelijke winkelwagentje moeten staan.

 

CrowdStrike is een van de vele technologieaandelen die profiteren van de pandemie van de coronavirusziekte 2019 (COVID-19). Deze ziekte heeft de traditionele werkomgeving volledig op zijn kop gezet, werknemers ertoe aangezet om op afstand te werken en consumenten aangemoedigd om vanuit het comfort van hun eigen huis te kopen. Dat betekent nog meer kansen voor cyberbeveiligingsbedrijven om in de toekomst bedrijfs- en consumentengegevens te beschermen.

 

Wat CrowdStrike zo intrigerend maakt, dat vrijwel alle inkomsten van het bedrijf afkomstig zijn van abonnementen op cloudbescherming. In het kwartaal dat aan het eind van juni werd afgesloten, kwam 93% van de omzet in de vorm van abonnementen met hoge marge, transparante abonnementen die het klantverloop verminderen. Nu CrowdStrike het aantal abonnees in de afgelopen drie jaar meer dan verdubbelde, heeft het bedrijf zijn brutomarge-doelstelling voor de lange termijn van 75% tot 80% bereikt, maar bevindt het zich nog in de vroege innings van zijn groeifase.

 

Net zo belangrijk is dat bestaande klanten veel meer uitgeven aan CrowdStrike naarmate hun bedrijf groeit. In het fiscale eerste kwartaal van 2018 had slechts 9% van de klanten van het bedrijf vier of meer abonnementen op cloudmodules. Maar tegen het tweede kwartaal van 2021 (13 kwartalen later) had 57% van de klanten van het bedrijf vier of meer module-abonnementen. Zoals ik het zie, is CrowdStrike niet te stoppen.

 

Een close-up van een bloeiende cannabisplant in een kweekboerderij op commerciële schaal. Cresco Labs

Een ander aandeel dat de onfeilbare winnaar lijkt te hebben, is de verticaal geïntegreerde Amerikaanse multistate cannabisoperator Cresco Labs (OTC: CRLBF).

 

Ik weet wat je misschien denkt, maar het deed er niet toe wie de verkiezingen won, of hoe de politieke samenstelling van het Congres er in januari uit zou zien. Het simpele feit dat staten hun eigen pad met cannabis mogen uitstippelen en de federale overheid een hands-off benadering handhaaft, is meer dan genoeg reden gebleken om in te kopen in snelgroeiende, op de VS gerichte multistate-operators zoals Cresco Labs.

 

Om hier bij het thema te blijven, zijn er twee factoren waardoor Cresco Labs echt opvalt. Ten eerste heeft het eengroeiende aanwezigheid in de detailhandel in Illinois, dat de eerste staat werd die recreatieve marihuana voor consumptie en verkoop volledig op wetgevend niveau goedkeurde. Momenteel bevinden zich negen van de 19 operationele dispensaria van Cresco in het land van Lincoln. Aangezien Illinois een staat met een beperkte licentie is, zou Cresco geen moeite moeten hebben om een ​​gezond marktaandeel te veroveren dat naar verwachting in 2024 meer dan $ 1 miljard aan omzet zal behalen.

 

Ten tweede heeft Cresco Labs de kans om een ​​grootmacht in de Verenigde Staten te worden. De overname van Origin House (voltooid in januari 2020) gaf het toegang tot een van de weinige licenties voor cannabisdistributie in Californië – de belangrijkste marihuanamarkt ter wereld. Dankzij deze licentie kan Cresco Labs zijn producten nu in meer dan 575 dispensaria in heel Californië plaatsen.

 

Het volstaat te zeggen dat Cresco al volgend jaar op terugkerende basis winstgevend zou moeten zijn.

 

Waar nu $ 1.000 te investeren

 

Voordat u Intuitive Surgical, Inc. overweegt, wilt u dit horen.

 

Investeerderslegendes en Motley Fool mede-oprichters David en Tom Gardner hebben zojuist onthuld wat volgens hen de 10 beste aandelen zijn die beleggers nu kunnen kopen … en Intuitive Surgical, Inc. was daar niet een van.

 

De online beleggingsdienst die ze al bijna twee decennia runnen, Motley Fool Stock Advisor, heeft de aandelenmarkt met meer dan 4x verslagen. * En op dit moment denken ze dat er 10 aandelen zijn die je beter kunt kopen.